Times of Suriname

FCB 2 geeft voorsprong uit handen

-

ZAALVOETBA­L – FCB 2 gaf in de laatste minuten een ruime 5-2 voorsprong tegen Barka uit handen in de tweedeklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Barka scoorde in de laatste zes minuten drie keer, waardoor het duel eindigde in een gelijkspel (5-5). Barka staat op de eerste plaats met veertien punten uitzes duels, terwijl FCB 2 de derde plek bezet met tien punten uit vier duels.

De wedstrijd begon op een hoog tempo en het duurde niet lang alvorens er doelpunten vielen. In de derde minuut schoot Kawiesh Balgobind de 1-0 binnen voor FCB 2, maar hij kon niet lang van deze score genieten, want drie minuten later zorgde Jacobus Klink voor de 1-1. Hierna nam het tempo wat af, maar beide kregen enkele goede kansen om op voorsprong te komen, hoewel deze niet werden benut. In de laatste minuten van deze helft kwam FCB 2 via Jerrel Niamut tot twee keer toe tot scoren, waardoor FCB 2 met een voorsprong van 3-1 ging rusten.

Barka begon aanvallend aan de tweede helft en kort daarna maakte Max Rodriguez de 3-2. Maar FCB 2 zou verder uitlopen, door doelpunten van Arrigo Watchman en Enferny Schmeltz: 5-2. Het leek alsof FCB 2 dit duel zou gaan winnen, maar Barka gaf het niet op en bleef strijd leveren. In de laatste minuten gooide Barka alles in de aanval en dwong een gelijkspel af. In de 44ste minuut maakte Faizel Goelamnabi de 5-3, waarna Radjeshkum­ar Hindori twee minuten later de 5-4 binnenscho­ot en in de aller laatste minuut zorgde Max Rodriguez voor de 5-5.