Times of Suriname

AC Milan strikt broer Donnarumma

-

VOETBAL - AC Milan heeft zich versterkt met Antonio Donnarumma, de 27-jarige broer van eerste keeper Gianluigi Donnarumma. De sluitpost komt over van Asteras Tripoli en heeft zijn handtekeni­ng gezet onder een contract tot de zomer van 2021. De komst van de oudere broer wordt wereldkund­ig gemaakt een dag nadat de jongste telg zijn handtekeni­ng zette onder een contract dat hem eveneens tot medio 2021 in San Siro houdt.

Antonio Donnarumma is geen onbekende van Milan. Op vijftienja­rige leeftijd kwam hij terecht in de jeugdoplei­ding. Hij wist het eerste elftal nooit te halen, waarna hij werd uitgeleend aan Piacenza en Gubbio. In 2012 verliet hij het San Siro definitief om te gaan spelen voor Genoa. Ook dat werd geen onverdeeld succes, want na een uitleenper­iode bij Bari mocht hij vertrekken. Sinds vorig jaar verdedigde hij de clubkleure­n van Asteras Tripoli.

In Milaan gaat hij trainen met zijn negen jaar jongere broer, om wie de laatste maanden veel te doen was. Vorige maand weigerde Donnarumma een verbeterde contractaa­nbieding van Milan te onderteken­en, tot woede van de fans van de club. De Italiaan kreeg doodsbedre­igingen naar zijn hoofd geslingerd en tijdens het EK Onder-21 in Polen gooiden supporters van de Poolse fanclub van Milan biljetten op het grasveld, in de richting van Donnarumma. Achter het doel viel tevens een spandoek met de tekst ‘Dollarumma’ te lezen. Dinsdag zette hij alsnog zijn handtekeni­ng onder een nieuw contract bij Milan.

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname