Times of Suriname

Milan en Scorpio delen punten

-

ZAALVOETBA­L – Milan en Scorpio hebben de punten gedeeld in de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Scorpio stond bij rust met 3-1 voor, maar kon de voorsprong niet verdedigen in de tweede helft. Milan dwong zodoende een 6-6 gelijkspel af. Milan heeft nu zes punten uit zes wedstrijde­n, terwijl Scorpio op zeven punten komt uit zeven confrontat­ies.

Milan kwam als eerste in dit duel tot scoren, toen Edwin Fleur in de achtste minuut raakschoot. Het team kon niet lang van deze voorsprong genieten, want in de dertiende minuut maakte Regilio Tuur de 1-1 en twee minuten later bracht Ravishan Ramgoelam met een treffer Scorpio op voorsprong: 2-1. Hierna werden enkele goede kansen door zowel Milan als Scorpio verprutst, maar met nog enkele minuten te gaan in de eerste helft viel er toch een doelpunt. Umesh Biharie wist in de 22ste minuut het net te vinden en hierdoor ging Scorpio met een 3-1 voorsprong rusten. Milan moest aanvallen in de tweede helft en begon dus aanvallend aan deze helft. Het duurde niet lang voordat Shakeel Soebratie de 3-2 maakte, maar even later zorgde Amresh Sheoratan voor de 4-2 en Ashween Achaibersi­ng schoot in de 35ste minuut de 5-2 voor Scorpio binnen. Milan gaf niet op en bleef strijd leveren. Iseguelle Molly gaf Milan hoop op een terugkeer, toen hij in de 36ste en 37ste minuut het net vond: 5-4. Door het aanvallend­e spel van Milan ontstonden er telkens openingen in de voorhoede, waarvan Scorpio profiteerd­e. Biharie maakte in de 40ste minuut de 6-4. Milan streed door en zou voor het einde nog twee keer het net vinden. In de 45ste minuut maakte Molly de 6-5 en een minuut later zorgde Fleur voor de 6-6.