Times of Suriname

Vanmiddag FMFS-conferenti­e over anders opvoeden

-

PARAMARIBO - De Stichting Father Mother Figure Suriname (FMFS) houdt vanmiddag een conferenti­e in Weid mijn Lammeren met als thema: Anders opvoeden en vormen van jongeren. Het doel van deze conferenti­e is om kennis en ervaring uit te wisselen omtrent nieuwe inzichten op het gebied van het opvoeden en vormen van jongeren.

“Het is de eerste keer dat deze conferenti­e in zo een setting wordt gehouden. Deze conferenti­e is bestemd voor jongeren zelf, ouders, leerkracht­en, coaches en hulpverlen­ers. Kortom eenieder die zich met jongeren bezighoudt”, zegt de voorzitter van de stichting FMFS Henk Redmond. Redmond vertelt verder dat er een gebrek is aan harmonie binnen gezinnen en jongeren op school. Er zijn vaak spanningen in de vorm van huiselijk geweld (verbaal en geestelijk); er is geen communicat­ie, gebrek aan zelfbeheer­sing, jongeren raken snel geïrriteer­d en er is geen liefde tussen de medemens. De conferenti­e duurt van vier uur ’s middags tot half acht ’s avonds. De inloop is vanaf half vier. Daarna zal er een welkomstwo­ord gericht worden door de Master of Ceremonies Remie Oosterwold­e. Hierna vindt er een introducti­e plaats van de stichting Father Mother Figure Suriname, gevolgd door een inleiding door kinderpsyc­hologen Amit en Neha Shaan.

Er zal tijdens deze conferenti­e ook een paneldialo­og worden gehouden. Om deze conferenti­e bij te kunnen wonen moet men zich via het e-mailadres: info@fathermoth­erfigure.nl registrere­n of bellen of Whatsappen op het nummer 7573898. Er is ook een vrijwillig­e bijdrage aan deze conferenti­e verbonden.

JA

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname