Times of Suriname

Mourinho wil Aurier naar Manchester United halen

-

VOETBAL - José Mourinho wil Serge Aurier verlossen van zijn reserverol bij Paris Saint-Germain. Dat schrijft The Independen­t.

Door de komst van Daniel Alves naar PSG, zal Aurier aanzienlij­k minder aan spelen toekomen in de Franse hoofdstad. Vorig seizoen wisselde hij stuivertje met de Belg Thomas Meunier, maar de statuur van Alves is van dusdanige aard dat het er niet naar uitziet dat Unai Emery die er veel naast zal zetten ten faveure van Aurier. Mourinho biedt dus uitkomst. Manchester United aast al de hele zomer op een rechtsacht­er. Fabinho van AS Monaco is in beeld, maar de Champions League-verrassing van vorig seizoen wil liefst 45 miljoen euro voor de Braziliaan. Ook Tottenham Hotspur en Juventus worden in verband gebracht met Aurier. Tottenham vanwege het vertrek van Kyle Walker en Juve natuurlijk vanwege het vertrek van Alves. Manchester United-manager José Mourinho wil zijn ploeg deze zomer versterken met Serge Aurier. De rechtsback is bij Paris Saint-Germain overbodig geworden door de komst van Dani Alves.

PSG kocht Aurier drie jaar geleden voor tien miljoen euro van Toulouse. In zijn tijd bij PSG was hij niet onomstrede­n. Zo werd hij begin 2016 uit de selectie gezet nadat een video van hem was verschenen waarin hij coach Laurent Blanc en concurrent Gregory van der Wiel beledigde. Afgelopen september werd hij veroordeel­d voor twee maanden celstraf voor een ruzie met politieage­nten in Parijs. (Goal)

 ??  ??
 ??  ?? José Mourinho wil Serge Aurier verlossen van zijn reserverol bij Paris Saint-Germain. (Foto: Goal)
José Mourinho wil Serge Aurier verlossen van zijn reserverol bij Paris Saint-Germain. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname