Times of Suriname

Monica Lewinsky prijst opbiechten vreemdgaan Jay Z

-

Monica Lewinsky, de vrouw die bekend werd na een affaire met voormalig president Bill Clinton, prijst de eerlijkhei­d van rapper Jay Z over de scheve schaats die hij heeft gereden op zijn nieuwe album 4.44.

Op zijn nieuwe album rapt Jay openhartig dat hij Beyoncé eigenlijk niet verdient, omdat hij is vreemdgega­an. In een column voor Vanity Fair schrijft Monica daarover: “Jay Z had een keuze. Nadat hij publiekeli­jk aan de schandpaal genageld werd door zijn vrouw Beyoncé dankzij de onthulling­en op haar album

wist Jay dat zijn fans niet moeilijk zouden doen als hij nauwelijks op de beschuldig­ingen was ingegaan. Dat is niet heel ongewoon voor mannen.” Ze vervolgt: “Jay Z had het allemaal kunnen negeren. Maar daarentege­n koos hij voor het glorieuze pad dat het gesprek op gang houdt en anderen kan helpen.”

Later in het artikel voegt Lewinsky toe: “Het is vernieuwen­d en een goed tegengif dat iconen hun kwetsbaarh­eid tonen en hiermee de nieuwe elite druk is de oude karikatuur van mannelijkh­eid uit te bannen.”

Eerder was Monica niet zo te spreken over het lied Partition van Jay zijn vrouw, Beyoncé. Die zingt namelijk in het nummer: “He popped all my buttons and ripper my blouse. He Monica Lewinsky-ed all on my gown.” Daarop reageerde Monica dat de zangeres haar tekst nergens op zou slaan en ze het beter aan kon passen naar: “Bill Clinton’d all on my gown.” (De Telegraaf/Foto: hollywoodh­oller.com)

 ??  ??
 ??  ?? Lemonade,
Lemonade,
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname