Times of Suriname

Man koopt bankje waarop hij vrouw ten huwelijk vroeg

-

Disneyland is niet alleen plek van magie, maar ook van romantiek. Niet alleen door de vele fantasieve­rhalen over prinsen en prinsessen die ‘nog lang en gelukkig leven,’ maar ook door het reallifesp­rookjesver­haal van Ryan Macedo. Hij ontmoette zijn vriendin die hij later ten huwelijk vroeg.

In 2016 waren Ryan en Carla allebei apart op vakantie in Disneyland, Californië, toen ze elkaar in het attractiep­ark tegen het lijf liepen. Ze vielen al snel voor elkaar en wisselden hun gegevens uit voordat ze weer naar huis gingen. Eenmaal thuis duurde het niet lang voordat de twee een eerste date planden. Die smaakte blijkbaar naar meer, want twee maanden later vroeg Ryan haar ten huwelijk tijdens een andere trip naar Disneyland. “Ik ben opgegroeid in een Disneyfami­lie,” vertelde hij aan E! News. “Elke vakantie met de familie gingen we naar Disneyland, daarom vond ik dat de perfecte plek om haar ten huwelijk te vragen.”

Ryan was van plan om zijn Carla, met een diamanten ring en een Mickey Mousespeel­tje, te vragen in de bibliothee­k die bekend is uit Belle en het Beest. Maar omdat het daar te druk was met ouders die met kinderen op vakantie waren, moest hij zijn plannen veranderen. Nadat hij met het personeel van het park had gesproken, werd het stel toegelaten in het vipgedeelt­e, waar Ryan zijn vriendin de grote vraag stelde op een houten bankje. Uiteraard was haar antwoord ja en trouwde het stel. Maar dat is nog niet het hele verhaal.

(Metrotime/ Foto: metrotime.be)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname