Times of Suriname

Naakte Emily Model Brooklyn Ratajkowsk­i onder vuur Decker in verwachtin­g

-

Model en actrice Brooklyn Decker is zwanger. Zij en voormalig tennisser Andy Roddick worden ouders van een tweede kindje, meldt Andy onthulde tijdens een

bijeenkoms­t in Newport, waar hij werd opgenomen in de Internatio­nal Tennis Hall of Fame, dat zijn vrouw zwanger is van een dochter. Het koppel verwelkomd­e in augustus 2015 hun zoon Hank. Brooklyn en Andy zijn sinds 2009 getrouwd. De dertigjari­ge Brooklyn werd bekend als badpakkenm­odel en was als actrice te zien in films als

en Momenteel heeft ze een vaste rol in de Netflix-comedy Emily Ratajkowsk­i heeft een storm van kritiek over zich heen gekregen, nadat ze naaktfoto’s deelde op Instagram van een fotoshoot voor Love Magazine. Volgens haar volgers zou het Amerikaans­e supermodel veel te mager zijn.

De Engelse glossy publiceerd­e op social media een ongecensur­eerde foto, terwijl Emily zelf twee kiekjes plaatste, waarop haar tepels zijn afgedekt door hartjes. De overige intieme delen van het lichaam gaan bedekt onder letters.

De reacties onder de zwart-witfoto’s, die zijn gemaakt door de Franse fotograaf Patrick Demarcheli­er, zijn niets mis. “Deze foto promoot eetstoorni­ssen”, schrijft een volger, terwijl iemand anders laat weten dat het model er uitgehonge­rd uitziet. Tussen de vele negatieve reacties zijn ook een aantal opbeurende berichten te vinden, zoals: “Adembeneme­nd” en “Je ziet er prachtig uit”. Emily - onder andere bekend van de videoclip van de megahit Blurred Lines - is niet het enige supermodel dat deze week uit de kleren ging voor Love Magazine. Donderdaga­vond deelde Doutzen Kroes een subtiele naaktfoto van haarzelf op Instagram. Voor het artistieke tijdschrif­t gingen al veel grote namen op de foto. Onder anderen Cara Delevingne, Selena Gomez, Miley Cyrus en Sienna Miller sierden eerder de cover.

 ??  ?? (De Telegraaf/ Foto: AuthorQues­t – blogger)
(De Telegraaf/ Foto: AuthorQues­t – blogger)
 ??  ?? E! Online. Just Go With It, What To Expect When You’re Expecting Battleship.
Grace and
Frankie. (De Telegraaf/ Foto: Bigdays.in)
E! Online. Just Go With It, What To Expect When You’re Expecting Battleship. Grace and Frankie. (De Telegraaf/ Foto: Bigdays.in)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname