Times of Suriname

Uitgesteld?

-

Sushant Singh Rajput, die bekend werd door televisie daarna door films door zijn ruige verschijni­ng en feilloos acteertale­nt, is momenteel aan het genieten van zijn hard verdiend succes. Volgens een bericht is de film Romeo Akbar Walter van Robby Grewal, waarin hij de hoofdrol zal vertolken uitgesteld. Hij heeft de begunstigd­e datums aan zijn oude vriend Abhishek Kapoor gegeven voor zijn komende film Kedarnath, welke het debuut is van Saif Ali Khan en Amrita Singhs dochter Sara is. Er wordt vermeld dat de Raabtaacte­ur, die eigenlijk met Abhishek zou moeten werken, die hem in Kai Po Che heeft gebracht in Fitoor niet in staat was om dit te doen vanwege het niet beschikbaa­r zijn, maar nu lijkt het erop dat de acteur zijn datums heeft gewijzigd om er zeker van te zijn dat Abhisheks project wordt afgerond.

Het bericht vermeldt verder dat Bunty Walia, the co-producent van Romeo Akbar Walter, gelooft dat de filmpremiè­re misschien is verschoven. Dat zou niet op de lange baan worden geschoven, omdat het wordt ondersteun­d door een groot zakenhuis waardoor er dus geen tekort is aan fondsen.

Momenteel is Sushant in de VS bezig met de voorbereid­ing van zijn komende film met Nawazuddin Siddiqui en R Madhavan getiteld

Sushant zal het filmdoek ook delen met Jacqueline Fernanadez in

 ??  ?? Chanda Mama Door Ke.
Karan Johars Drive.
(Times of India/Foto: ytimg. com) Firki.
Mumbai Mirror
Chanda Mama Door Ke. Karan Johars Drive. (Times of India/Foto: ytimg. com) Firki. Mumbai Mirror
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname