Times of Suriname

Weetjes - Weetjes - Weetjes

-

Algemeen 315

2012

- De Boog van Constantij­n wordt ingewijd door Constantij­n I, tijdens de ceremonie weigert hij een offer te brengen aan de goden, dit wordt als godslaster­ing gezien.

- De staatsmedi­a van Noord-Korea maken bekend dat de leider Kim Jong-un is getrouwd met kameraad Ri Sol-ju.

- Winston Churchill verliest tegen de verwachtin­g in de Britse verkiezing­en. - Koning Hoessein van Jordanië en premier Yitzchak Rabin van Israël onderteken­en in Washington DC een verklaring, die een einde maakt aan de vijandelij­kheden tussen beide landen.

- Louise Brown, de eerste reageerbui­sbaby, wordt geboren.

- Ontdekking dat het syndroom van Marfan veroorzaak­t wordt door een mutatie in het fibrilline-1-gen. Iman Abdulmajid (Somalisch: Imaan Cabdimajii), (Mogadishu, 25 juli 1955), bekend als Iman, is een Somalisch model. Ze werd in 1975 fulltime model en verhuisde naar de Verenigde Staten, waar ze de basketball­er Spencer Haywood leerde kennen. Ze trouwden in 1977 en een jaar later werd hun dochter geboren. In 1987 scheidden ze en op 24 april 1992 trouwde Iman met de Britse zanger David Bowie. Ze bleven getrouwd tot Bowie’s overlijden op 10 januari 2016. Ze hebben twee dochters. (Foto: Famous Birthdays.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname