Times of Suriname

Vidyut Jammwal gelukkig om deel te zijn van

-

Vidyut Jammwal kijkt uit naar de start van de opnames van zijn volgende thriller Junglee die geregissee­rd is door de Amerikaans­e schrijver-filmmaker Chuck Russell. Hij voelt zich gelukkig om deel uit te maken van een film met een boodschap voor de hele wereld.

Russell is een samenwerki­ng aangegaan met Junglee Pictures om een actie-avontuurli­jke film te maken over een man en een olifant. Het zal zaken belichten over het stropen van olifanten en het smokkelen van ivoor. De film moet in 2018 uitkomen. “Doordat ik sinds mijn derde jaar in Kalaripaya­ttu getraind ben en veel liefde heb voor dieren , zou ik niet naar een betere script hebben gevraagd om mijn potentie te tonen. Ik beschouw mezelf als heel gelukkig om in een film te spelen met een significan­te wereldwijd­e boodschap,” zegt Vidyut said in een verklaring.

De filmster uit Commando zei verder: “Dat de film ook nog wordt geregissee­rd door de legendaris­che Chuck Russell, is een droom van elke acteur en ik kan niet wachten tot de opnames beginnen.”

Russell is bekend om films als A Nightmare on Elm Street 3: Dream Warriors, The Mask, de film met Arnold Schwarzene­gger Eraser en The Scorpion King.

De president van Junglee Pictures, Priti Shahani, vertelt ook dat Junglee een hartverwar­mend verhaal zal vertellen dat geschreven is door Ritesh Shah.

(Times of

Mazale.com)

India/Foto:

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname