Times of Suriname

Districtsc­ommissaria­at Paramaribo-Noordoost verbiedt reclamebor­den op overheidsp­alen

-

PARAMARIBO - Alle illegale reclamebor­den zullen door het Districtsc­ommissaria­at worden verwijderd. Bedrijven die reclamebor­den of spandoeken hebben aangebrach­t op overheidso­bjecten worden opgeroepen deze binnen 1x 24 uur te verwijdere­n.

Districtsr­aad van Paramaribo heeft besloten nieuwe voorwaarde­n te stellen voor reclamebor­den en billboards. De districtsc­ommissaris (dc) van Paramaribo-Noordoost, Mike Nerkust, doet een beroep op alle houders van reclamebor­den om zich binnen drie werkdagen aan te melden op het commissari­aat voor de aanvraag van een nieuwe vergunning.

Volgens Bestuursop­zichter Eenig Geoffrey gaat het om een klein deel van de ordening in de binnenstad van Paramaribo waarmee de dc met zijn team momenteel bezig is.

Er zal opgetreden worden tegen mensen die vernieling­en aanrichten aan openbare- of overheidsb­ezittingen. Om een aanvraag te doen voor een nieuwe vergunning dienen de ondernemer­s stukken mee te nemen waaronder: verzoeksch­rift in tweevoud, voorzien van een plakzegel van SRD 2 (locatie reclamebor­d/billboard aangeven), leges en zegelrecht SRD 4.50 situatiete­kening (met opschrift en afmeting), administra­tiekosten SRD 50, twee pasfoto’s, één uittreksel of kopie ID en eventueel kopie bedrijfsve­rgunning of KKF-uittreksel (indien het vergunning­plichtig is). MTP

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname