Times of Suriname

Sidharth Malhotra: niet een typische film met dubble rol

-

Acteur Sidharth Malhotra is er van verzekerd dat het kijkerspub­liek zijn aparte, riskante rol in A Gentleman leuk zal vinden, waarin hij zegt dat hij een dubbele rol speelt. Sidharth, die net terug is uit Londen, vertelt: “A Gentleman is een leuke actiefilm en ik kijk ernaar uit om de twee verschille­nde karakters te spelen. De film geeft een andere kijk op een dubbele rol en het is zeker niet een typische film met een dubbele rol.”

“De persoon is een regulier hardwerken­de jongen, waarbij alles al goed gaat in zijn leven en op zoek naar een meisje met wie hij kan trouwen. De andere rol is één van een heer die klaar is om met iedereen te vechten met zijn aggressiev­e handelinge­n. Ik wacht er gretig op om beide karakters aan de wereld te tonen. Ik ben echt verheugd om de actiecomed­iegenre met stijl terug te brengen.”

In de film die is geregissee­rd door Krishna D.K. en

Raj Nidimoru, speelt ook de Sri Lankese schoonheid, Jacqueline Fernandez. Sidharth vertelt dat hij altijd probeert om er zeker van te zijn dat hij de verschille­nde rollen goed uitbeeld.

“Ik voel dat het essentieel is als acteur om je horizon te verbreden en te experiment­eren bij het uitbeelden van de karakters. Ik voel dat de film een perfecte mix is van romantiek, actie en comedie met een beetje drama”, zegt de acteur, die eerder in films als Student Of The Year, Hasee Toh Phasee, Baar Baar Dekho, Brothers en Ek Villain heeft gespeeld.

Over de trailer van A Gentleman kan gezegd worden dat Sidharth hard heeft gewerkt om zijn lichaam te trainen. Hierover vertelt hij: “Het is hard werken en je inzetten, maar het resultaat is er. Ik maak er een punt van om vaak te trainen, zelfs tijdens de opnames die buiten worden gedaan. Het hoeft niet speciaal in de gym te gebeuren. Toen ik in Londen was, heb ik electrisch­e muziek nagebootst en ik moet zeggen dat ik er erg van genoten heb.”

Sidharth zegt dat hij ondertusse­n geniet van leuke re censies van het publiek over de trailer van (de film A Gentleman) en de liederen worden al een grote hit op de muzieklijs­ten.” De film komt op 25 augustus uit. (Times of India/Foto’s: pinterst.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname