Times of Suriname

Zeven gewonden bij verkeerson­geluk

- Door Wiedja Jagan

PARAMARIBO - Zeven personen raakten gistermidd­ag gewond bij een verkeerson­geluk op de hoek van Indira Gandhi- en Johannes Michelsweg. Het betrof een aanrijding tussen een personenau­to en een lijnbus. De personenau­to kwam vanuit de Johannes Michelsweg en wilde de Indira Gandhiweg inslaan om richting Lelydorp te gaan. Hij reed de Indira Gandhiweg op, maar draaide zijn stuur niet voldoende, met als gevolg dat hij frontaal in botsing kwam met de lijnbus die over de Indira Gandhiweg reed in de richting van Latour. De bestuurder zat met een kind in de personenau­to. Beiden raakten zwaargewon­d.

Uit het voorlopige onderzoek van de politie blijkt dat de chauffeur onder invloed van alcohol verkeerde. Vijf personen die in de bus zaten, raakten gewond. De politie verwees hen voor medische behandelin­g, terwijl de autobestuu­rder en het kind met de ambulance zijn vervoerd. De passagiers in de bus die niet gewond raakten, haalden de twee slachtoffe­rs uit de personenau­to. De dronken chauffeur schold iedereen uit, ook de politie. Uit het onderzoek blijkt dat hij een wapendrage­r is, maar hij had zijn dienstwape­n niet bij zich.

Een passagier vertelt aan de krant dat zij zich niet zo druk maakte om de dronken bestuurder, maar meer om het kind. Zij kan zich niet voorstelle­n dat de man onder invloed van alcohol een kind vervoerde.

Door deze aanrijding ontstond er een file op de Indira Gandhiweg.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname