Times of Suriname

Stichting Bibliothee­k Sheros reikt award uit aan

-

PARAMARIBO – Stichting Bibliothee­k Sheros heeft tijdens de voorleeska­mpioenscha­ppen een speciale award voor beste informatie­blad uitgereikt aan Times of Suriname. Dit werd bekendgema­akt door de voorzitter van de stichting, Sherida van Loon.

De ceremonie vond plaats in Ons Huis en de winnaars van de verschille­nde categorieë­n werden geëerd. De stichting probeert elk jaar de dagbladen en personages uit de media te vereren met een award. Dit is volgens Van Loon noodzakeli­jk, daar zij verantwoor­delijk zijn voor het verstrekke­n van informatie. Times of Suriname is volgens de stichting het blad, dat de meeste informatie en educatie verstrekt aan de Surinaamse jeugd. De winnaars van de voorleeswe­dstrijden zijn Tristan Atmowyono, Ayesha de Rooy, Sha-ira Kromotaroe­no, Nisha Lakhie, Ayol esha de Rooy en Keyleigh Kromowinan­goen. Ook werd een award uitgereikt aan Jennifer Reijnen van het speciaal onderwijs. Dit werd voor het eerst gedaan.

Bij de media werden Carlos Linger, Henk van Vliet, Gail Eijk, Steven Van Frederiksl­ust en Harvey Panka vereerd met een award. Van Loon gaf aan dat op basis van hun trouwe service naar de jeugdigen toe deze awards voor de media gewoon vereist waren. Voor alle inzet voor het glo en voj-onderwijs kregen de Stichting projecten en Rachel Pinas van het Ministerie van Sport- en Jeugdzaken een award overhandig­d. MW

 ??  ?? De winnaars van de voorleeska­mpioenscha­ppen samen met Henk van Vliet, Harvey Panka en de winnaars van Tropical Beauties 2016. (Foto: Stichting Bibliothee­k Sheros)
De winnaars van de voorleeska­mpioenscha­ppen samen met Henk van Vliet, Harvey Panka en de winnaars van Tropical Beauties 2016. (Foto: Stichting Bibliothee­k Sheros)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname