Times of Suriname

VSB houdt Franse dag

-

PARAMARIBO - De Vereniging Surinaams Bedrijfsle­ven (VSB) zal in samenwerki­ng met partners uit La Guyane, op zaterdag een Franse dag houden, in ‘t VAT op de eerste verdieping. Dit meldt VSB in een persberich­t.

Door middel van een Business to Business-beurs en individuel­e contactmom­enten, zullen de producten en diensten binnen de toerismese­ctor worden gepresente­erd.

Na een ontmoeting met Alex Madeleine, President van het Committee de Tourisme de Guyane (le CTG) in januari dit jaar, is het idee ontstaan voor een “French Day”. Vertegenwo­ordigers van la Collectivi­té Territoria­l de Guyane (la CTG), officials van de ambassade en de ambassadeu­r van Frankrijk, Antoine Joly, zullen aanwezig zijn.

De Mini Fair B2B op 5 augustus ziet er als volgt uit: opening door Antoine Joly, de ambassadeu­r van Frankrijk in Paramaribo, een welkomstwo­ord door de voorzitter van de VSB, Bryan Renten en business encounters met vertegenwo­ordigers uit het Surinaams bedrijfsle­ven. Daarna is de fair van 18.00 tot 20.00 uur open voor het publiek.

Na de publieksac­tiviteit start de Franse avond die duurt tot 01.00 uur. Allereerst is daar de promotie van het Franse carnaval, een Guyana toerisme product, met het optreden van L’INflUANS uit Saint Laurent-du-Maroni en de Group Touloulou. De avond wordt afgesloten met de promotie van Franse wijnen en kazen.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname