Times of Suriname

Giants en Kabel Boyz Luna Group delen punten

-

ZAALVOETBA­L - Giants en Kabel Boyz Luna Group hebben de punten gedeeld in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Bij de rust stonden de teams op gelijke hoogte: 1-1. De wedstrijd eindigde uiteindeli­jk 3-3. Giants staat momenteel op de zesde plek met acht punten uit acht duels, terwijl Kabel Boyz Luna Group de zevende plek bezet met zes punten. De eerste helft kende weinig hoogtepunt­en. Zowel Giants als Kabel Boyz Luna Group ging heel slordig om met het balbezit, waardoor er weinig kansen gecreëerd werden. In de laatste drie minuten van deze helft vielen er twee doelpunten. In de 22ste minuut schoot Kevin Landveld de 1-0 binnen voor Giants, maar enkele minuten later stond de score weer op gelijke hoogte, toen Jelstin Karijomeng­golo het net vond.

Kabel Boyz Luna Group begon heel goed aan de tweede helft en binnen enkele minuten wist het een 3-1 voorsprong te nemen, door doelpunten van Karijomeng­golo en Shainielh Dhanai. Kabel Boyz Luna Group domineerde het spel in deze fase, maar kon niet verder uitlopen. Naarmate de wedstrijd vorderde, werd Giants genoodzaak­t aan te vallen, waardoor de tegenstand­er meer ruimte kreeg in de voorhoede. Kabel Boyz Luna Group verzuimde zijn voorsprong te vergroten, terwijl Giants in de laatste twee minuten wist toe te slaan. In de voorlaatst­e minuut maakte Geoff Dolagaja de 3-2 en in de laatste minuut was Faizel Vreugd verantwoor­delijk voor de 3-3.