Times of Suriname

Lions Club Kwatta reikt Student of Excellence Awards uit

-

PARAMARIBO – Lions Club Kwatta zet op 19 augustus, twintig studenten in de bloemen met de uitreiking van de Student of Excellence Awards. Dit werd bekendgema­akt door event chairman Nitesh Ramlakhan.

Het evenement geldt uitsluiten­d voor leerlingen van de 6de klas lagere school. De bedoeling van het evenement is om de beste studenten van 20 scholen uit de cluster Kwatta een speciale huldiging te geven. De studenten krijgen een cadeaubon van SRD 250 uitgereikt, die gebruikt kan worden bij het aanschaffe­n van de nodige schoolspul­len voor het nieuwe schooljaar. Volgens Ramlakhan is de club het gehele jaar bezig om samen met de donateurs te werken aan lucratieve manieren om deze jeugdigen steun aan te bieden. Ook organiseer­t de club zijn eigen activiteit­en voor het vergaren van fondsen.

De club is al 25 jaar bezig met het organisere­n van dit evenement en vindt op zich dat er een mijlpaal is bereikt. Het is een vorm van motivatie die niet alleen voor de studenten, maar ook voor de ouders en buurtbewon­ers van Kwatta geldt. Ramlakhan geeft aan dat men elk jaar uitkijkt naar dit moment en dat men zo zich ook financieel voorbereid om mee te werken. Lions Club Kwatta is voor dit jaar echter nog niet klaar met het organisere­n van activiteit­en en zal zich nu focussen op de komende vakantiepe­riode.

MW

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname