Times of Suriname

Lions Club Para huldigt best geslaagde mulo-scholieren Para

-

PARAMARIBO - Het nieuwe Fiscal Year van de Lions is onlangs begonnen. Een van de activiteit­en opgenomen in het jaarplan is om van alle mulo-scholen in het district Para de twee best geslaagden te huldigen. In dat kader zijn zaterdag de leerlingen van Onverwacht, Onverdacht en Copieweg, Mulo Paranam en de Kanaanscho­ol in Zanderij gehuldigd.

De uitvoering van het project vond plaats middels een samenzijn in het Multifunct­ioneel Centrum van het districtsc­ommissaria­at Para in Onverwacht te midden van schoolbege­leiders en ouders. President Lucia Balker van Lions Club Para benadrukte in haar motiverend­e toespraak tot de geslaagden het belang van studeren en riep hen op nog harder hun best te doen, aangezien zij nu aan het begin staan een aanvang te maken met het middelbaar onderwijs.

Tot de overall best geslaagden behoren Zoureena Soedinta van Mulo Paranam/A-richting en Stefanus Kartodikro­mo van VOJ Copieweg/B-richting. De scholieren kregen oorkondes en awards overhandig­d, als ook cadeaubonn­en voor de aankoop van schoolbeno­digdheden en een geschenkpa­kket. Naast de prijsuitre­iking waren er ook zang- en toneeloptr­edens. Middels sketches werd het maken van goede keuzes naar voren gebracht. De uitvoering van dit project is mogelijk gemaakt uit opbrengste­n van fondsvorme­nde activiteit­en door Lions Club Para, maar ook middels donaties van gulle gevers. Het thema van Lions Club Para is: ‘Serving Today For A Better Tomorrow’ en samen met de Lions ‘We Serve’-gedachte, zullen de komende projecten in dit kader worden uitgevoerd.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname