Times of Suriname

Strootman ontkent transferge­ruchten

-

VOETBAL - Kevin Strootman is in de vier jaar sinds hij PSV inruilde voor AS Roma uitgegroei­d tot een gewaardeer­de kracht op het middenveld van i Gialloross­i en zijn goede spel in de Serie A zou hem zelfs de interesse hebben opgeleverd van regerend landskampi­oen Juventus. Volgens geruchten in de Italiaanse media nadert la Vecchia Signora de vraagprijs voor de Oranjeinte­rnational, maar Strootman zelf ontkent dat er iets speelt. “Juventus? Ik heb met niemand gesproken. Als jullie iets opschrijve­n, hoef ik er niet altijd op te reageren. Ik denk alleen aan Roma. Ik sta altijd op het veld, waar ik train met mijn ploeggenot­en, en ik hoef niet overal op te antwoorden”, vertelde hij in gesprek met verslaggev­ers. De Romeinen zouden volgens de laatste geruchten 45 miljoen euro willen zien voor Strootman.

De middenveld­er lijkt echter van zins om in de hoofdstad te blijven en vindt dat zijn team, ondanks een 4-1 oefenneder­laag tegen Celta de Vigo, klaar is voor het nieuwe seizoen: “Of we goed genoeg zijn om kampioen te worden? Als ik zeg dat we een Scudetto-team hebben en we dan een wedstrijd verliezen, liggen we meteen onder vuur. We moeten elke wedstrijd duidelijk maken dat we grote plannen hebben met dit team, zonder het over de competitie te praten. Misschien kunnen we het er in februari of maart over hebben…” (VZ)

 ??  ?? Kevin Strootman wordt in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar de middenveld­er van AS Roma ontkent een aanstaande transfer. (Foto: De Telegraaf)
Kevin Strootman wordt in verband gebracht met een transfer naar Juventus, maar de middenveld­er van AS Roma ontkent een aanstaande transfer. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname