Times of Suriname

Bombel gaat aan kop

-

ZAALVOETBA­L - Bombel heeft de koppositie tijdelijk overgenome­n van Team One in de derdeklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het wist in de achtste speelronde met 4-3 te winnen van Milan en heeft nu achttien punten, terwijl Team One nog op de tweede plek staat met zestien punten uit zeven duels. Milan blijft door deze nederlaag steken op de voorlaatst­e plaats met zes punten.

Bombel kende een flitsende start en stond na negen minuten al voor met 2-0 door doepunten van Rayen Naingi (zesde minuut) en Jeiel Grant (negende minuut). Milan herstelde zich van de slechte start en het duurde niet lang voordat het terugkwam in het spel. In de dertiende minuut schoot Shaikh Chiragally de 2-1 binnen en een minuut later zorgde Sharad Rampertap voor de 2-2. Maar Bombel nam binnen enkele minuten wederom de leiding, doordat Jermaine Ford het net vond: 3-2. Met deze score gingen de teams rusten. Milan begon heel goed aan de tweede helft en enkele minuten na rust was Venancio Felter verantwoor­delijk voor de 3-3. Het duurde niet lang voordat de volgende treffer viel. In de 32ste minuut wist Bombel wederom de voorspring te nemen via Jayan Aside: 4-3. Milan deed in de resterende minuten er alles aan om een gelijkspel af te dwingen, maar Bombel verdedigde deze keer zijn voorsprong goed en won zodoende met 4-3.