Times of Suriname

Orkaan geeft ruime voorsprong uit handen

-

ZAALVOETBA­L - Orkaan geeft een ruime voorsprong tegen Kabel Boyz Luna Group in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Voetbal Bond uit handen. Orkaan ging rusten met een 3-1 voorsprong, maar kon in de tweede helft deze niet verdedigen of vergroten. Kabel Boyz Luna Group kwam terug in het spel en wist dit duel met 7-3 te winnen. Orkaan blijft steken op de laatste plaats met drie punten uit negen duels, terwijl de winnaar op de voorlaatst­e plaats blijft staan met negen punten. Shainielh Dhanai opende al in de eerste minuut de score voor Kabel Boyz Luna Group, maar het kon niet lang genieten van deze score, omdat Gene de Gama in de negende minuut de 1-1 maakte. Deze score stond lang op het scorebord en het leek alsof deze de ruststand zou gaan worden, maar in de laatste twee minuten van deze helft schoot Quincy Charoe twee keer raak voor Orkaan. Hierdoor ging Orkaan de rust in met een ruime 3-1 voorsprong.

Orkaan speelde in het begin van de tweede helft wat nonchalant en hierdoor kon Rewie Manglie de 3-2 maken voor Kabel Boyz Luna Group. Na deze treffer kregen de jongens van Kabel Boyz Luna Group vleugels en ze gingen vol in de aanval; Abraham Graves was in de 38ste minuut verantwoor­delijk voor de 3-3. Orkaan kreeg het heel moeilijk om in het spel te komen, terwijl de tegenstand­er verder uitliep. Lorenzo Donner zorgde voor de 4-3 en de 5-3, terwijl Karan Dulam en Radjiv Mangrey elk nog een keer scoorden; hierdoor won Kabel Boyz Luna Group met 7-3.