Times of Suriname

Dortmund accepteert honderd miljoen

-

VOETBAL - Borussia Dortmund heeft een bod van honderd miljoen euro van Barcelona voor Ousmane Dembélé geacceptee­rd, maar de Duitse club wil tevens dertig miljoen euro aan bonussen in de overeenkom­st betrekken. Dat meldde Sport gisteravon­d. De krant stelt dat de onderhande­lingen goed en voortvaren­d verlopen. De clubs zouden volgens Sport al dicht bij een overeenkom­st zijn over een definitiev­e transfer. Barcelona zou dan eerst honderd miljoen euro moeten overmaken en later kan Dortmund via bonussen nog wellicht dertig miljoen verdienen aan de overgang van de Fransman, die er geen geheim van heeft gemaakt graag naar Catalonië te willen verkassen.

Momenteel onderhande­len de clubs nog over de bonusconst­ructies, zoals toekomstig­e geldsommen op basis van gespeelde wedstrijde­n, gewonnen prijzen en het aantal doelpunten dat de twintigjar­ige aanvaller gaat maken. De Catalanen vinden dertig miljoen echter te gortig en willen dit bedrag omlaag hebben. Zo niet, dan wil Barcelona dat Dortmund akkoord gaat met een transferso­m lager dan honderd miljoen.

Dembélé wil dolgraag in het shirt van Barcelona spelen en was vorige week plots afwezig bij de training van die Borussen. Trainer Peter Bosz heeft in samenspraa­k met de club besloten de aanvaller voorlopig uit de selectie te zetten, waardoor hij momenteel op zichzelf traint. Dortmund zou zich nu in de positie bevinden dat het een vertrek van Dembélé accepteert. (VZ)

 ??  ?? Borussia Dortmund heeft een bod van honderd miljoen euro van Barcelona voor Ousmane Dembélé geacceptee­rd. (Foto: VZ)
Borussia Dortmund heeft een bod van honderd miljoen euro van Barcelona voor Ousmane Dembélé geacceptee­rd. (Foto: VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname