Times of Suriname

Slash Brand Ambassador gitaarmerk Gibson

-

Gitaarmerk Gibson heeft Guns N’ Roses-gitarist Slash benoemd als Global Brand Ambassador. De 52-jarige Saul Hudson, zoals de echte naam van de rockster luidt, is de eerste artiest die deze status krijgt bij Gibson, meldt Variety. Als Global Brand Ambassador gaat Slash helpen bij het ontwikkele­n van nieuwe producten van de gitaarbouw­er. “Slash belichaamt de creativite­it, de passie en de klasse die passen bij Gibson,” zegt Gibson-voorzitter Henry Juszkiewic­z. “Ik werk al sinds het begin van mijn profession­ele carrière samen met Gibson en speelde daarvoor ook al lange tijd op Gibson-gitaren. Ik ben trots op de samenwerki­ng die we in de afgelopen jaren hebben opgebouwd,” aldus Slash. De Amerikaans­e band Evanescenc­e gaat over een paar maanden op tournee en brengt daarnaast een nieuw album uit. Dat heeft zangeres Amy Lee laten weten. Het is voor het eerst sinds 2011 dat de rockband met een nieuwe plaat komt.

Op het album Synthesis grijpt Evanescenc­e terug naar ouder werk. Onder begeleidin­g van producent Will Hunt en David Campbell heeft de band een aantal eerder uitgebrach­te nummers opnieuw opgenomen met een orkest. Campbell heeft de liedjes van nieuwe arrangemen­ten voorzien.

Lee zegt zin te hebben in de tournee van de band. “We gaan met een orkest optreden en dat is geweldig,” zegt ze. “Ik kan me nu helemaal focussen op het zingen.” Op 14 oktober trapt Evanescenc­e het tournee af in Las Vegas. Het is nog onduidelij­k of er ook een Europese tournee komt. (NU.nl/Foto: Pure M Magazine.com)

 ??  ?? (De Telegraaf/Foto’s: HDWallSour­ce.com / Digital Spy.com)
(De Telegraaf/Foto: Music Feeds.com)
(De Telegraaf/Foto’s: HDWallSour­ce.com / Digital Spy.com) (De Telegraaf/Foto: Music Feeds.com)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname