Times of Suriname

Real Madrid meldt zich met 45 miljoen euro bij Ajax

-

VOETBAL - De overgang van Davinson Sánchez naar Tottenham Hotspur leek eerder nog een kwestie van tijd, maar de kans dat de verdediger van Ajax naar Londen vertrekt wordt met de dag kleiner. Gisterocht­end meldde De Telegraaf al dat de Amsterdamm­ers en the Spurs nog steeds een behoorlijk eind uit elkaar liggen en dat de kans groot is dat de onderhande­lingen (al dan niet tijdelijk) worden afgekapt. In Colombia wordt door Caracol TV en Blu Radio inmiddels gemeld dat Real Madrid zich ook definitief in de strijd om Sánchez gaat mengen. Na eerder geruchten over een mogelijk bod van de Koninklijk­e, zou de Champions League-winnaar zich inmiddels met 45 miljoen euro in de Johan Cruijf ArenA hebben gemeld. Die 45 miljoen is nog niet het bedrag dat directeur spelerszak­en Marc Overmars in gedachten heeft, aangezien hij 50 miljoen zou willen zien voor de Colombiaan. Het ligt echter wel dichter bij het streefbedr­ag dan het bod van veertig miljoen dat Tottenham tot nu toe heeft uitgebrach­t en met de financiële mogelijkhe­den van Real lijkt de kans groot dat de partijen tot een overeenkom­st kunnen komen. Als Sánchez inderdaad voor vijftig miljoen euro weggaat, boekt Ajax een flinke winst. De stopper werd vorig jaar voor vijf miljoen opgehaald bij Atlético Nacional en ligt nog vast tot medio 2021. Zinédine Zidane heeft in het Santiago Bernabéu naar verluidt een rol van backup voor de blessurege­voelige Raphaël Varane voor Sánchez in gedachten.

(VZ)

 ??  ?? Real Madrid wil zich versterken met Davinson Sánchez van Ajax. De Spaanse club heeft zich met 45 miljoen euro gemeld bij Ajax. (Foto: Goal)
Real Madrid wil zich versterken met Davinson Sánchez van Ajax. De Spaanse club heeft zich met 45 miljoen euro gemeld bij Ajax. (Foto: Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname