Times of Suriname

Barcelona wacht op Messi

-

VOETBAL - Barcelona kondigde in juli vol trots aan dat Lionel Messi zijn contract zou verlengen, waarbij de sterspeler tot aan medio 2021 verbonden zou blijven aan de club. Gisteren werd echter duidelijk dat de dertigjari­ge Argentijn nog altijd geen krabbel heeft gezet onder een nieuwe verbinteni­s.

Veel fans van Barça waren zeer verheugd toen de club meldde dat de onderhande­lingen achter de rug waren en dat Messi zijn contract binnenkort ging onderteken­en. Eerder werd bij monde van algemeen directeur Pep Segura al duidelijk dat de nieuwe verbinteni­s nog niet de handtekeni­ng bevat van de sterspeler en gisteren onderstree­pte Jordi Mestre dit. De vicepresid­ent van Barcelona zei gisteren bij de presentati­e van Paulinho, die voor veertig miljoen euro overkwam van Guangzhou Evergrande, dat een nieuwe deal nog niet definitief is: “Alles is gereed, alleen de handtekeni­ng ontbreekt nog.” Het huidige contract van Messi loopt in de zomer van 2018 af. De sterspeler heeft een ontsnappin­gsclausule van 250 miljoen euro.

Mestre verzekert dat Messi gaat tekenen: “Leo’s nieuwe contract is iets waar we lang aan hebben gewerkt. Ik zou heel verbaasd zijn als er geen handtekeni­ng van Messi komt.” Fans van de club houden hun hart vast, want Mestre zei eerder dat Neymar voor ‘tweehonder­d procent’ bij Barcelona zou blijven, terwijl de Braziliaan inmiddels voor Paris Saint-Germain speelt.

(VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname