Times of Suriname

Deepika werkt niet met Varun in

-

Elke hoop om Deepika Padukone samen met Varun Dhawan binnenkort in een film te zien kan opzij worden geschoven.

Gerruchten deden de ronde dat Padukone en Dhawan voor het eerst samen zouden werken in Shoojit Sircar’s Maar een bron vertelt aan

“De film draait om Varun’s karakter. In eerste instantie is de rol van de hoofdrolsp­eelster niet te lang wat betreft filmtijd. Dus ik denk niet dat Deepika die rol op zich zal nemen.”

De opnames van de film starten eind deze maand en komt op 1 juni 2018 uit. Dit wordt ook de eerste keer dat Dhawan en Sircar samen zullen werken. De bron zei verder: “De acteur en de filmmaker zijn al een tijdje aan het discussiër­en en hebben eindelijk het script afgerond. Varun vind het goed wat Shoojit heeft voorgestel­d. Het is niet een andere licht hartige, goed- gevoel film. Integendee­l is het vrij donker. Meer dan donker, het is hart verscheure­nd. Varun zal met de opnames van deze nog titelloze film beginnen zodra hij klaar is met De bron vertelt verder: “In feite vond Shoojit, Varun heel goed in en vind dat hij één van de jonge acteurs is die in zo een soort film kan spelen en het toch vermakelij­k kan maken. Verwacht dat deze een graad hoger zal zijn. Varun heeft in het verleden kansen genomen en het heeft goed gewerkt en hij is heel zelfverzek­erd om deze ook een goede te maken.”

 ??  ?? Bombay Times:
Judwaa 2.”
October.
Badlapur
(Biz Asia/Foto: CelebPhoto­s.com en Raabta Box Office Collection)
Bombay Times: Judwaa 2.” October. Badlapur (Biz Asia/Foto: CelebPhoto­s.com en Raabta Box Office Collection)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname