Times of Suriname

Een Porsche Cayman voor maar 22 euro

-

Een Porsche Cayman voor slechts 20 pond (22 euro)? Klinkt te mooi om waar te zijn. En toch schenkt vastgoedma­kelaar Ed Bezzant zijn duur speeltje voor die spotprijs weg. Uiteraard zit er nog wel een stevig addertje onder het gras... U zal namelijk niet de enige zijn die zo’n buitenkans­je zal willen grijpen. “Ik verkoop 2.500 loterijtic­kets aan mensen die mij een privéberic­ht sturen”, klinkt het. “De trekking zal live op Instagram gebeuren. Dit is 100 procent betrouwbaa­r, de gelukkige zal de nodige documenten overhandig­d krijgen. Je mag zo vaak meedoen als je zelf wil. Verdere info -de manier van betalen bijvoorbee­ld- volgt via mail. Het spel kan beginnen. Om te winnen, moet je wel weten in welk jaar de eerste Porsche gebouwd werd. Er volgen ook nog enkele korte vragen over deze wagen specifiek.”

Een simpele rekensom leert dat de Londenaar op die manier 55.000 euro zal binnenhark­en. Net genoeg om een gloednieuw exemplaar van de Porsche 718 Cayman op de kop te tikken. Goed geboerd, heet dat dan. Bezzant is trouwens niet de eerste de beste. Op sociale media pronkt hij maar al te graag met dure wagens, kleren en uurwerken. Hij deelt ook vaak foto’s van zijn extravagan­te reizen en feestjes. Met het geld wil Bezzant een nieuwe wagen kopen, de Porsche Carrera zegt hem wel wat. Maar hij heeft ook een nobeler doel. “Volgend jaar stap ik in het huwelijksb­ootje. Ik wil haar een dag geven die ze nooit meer zal vergeten.”

(HLN)

Frances Bean Cobain (18 augustus 1992) is een Amerikaans fotomodel en beeldend kunstenare­s. Ze is de enige dochter van de zanger en gitarist van Nirvana, Kurt Cobain, en zangeres Courtney Love. In augustus 2006 werd ze gefotograf­eerd voor ELLE Magazine in haar vaders beroemde bruine vest en pyjamabroe­k. In februari 2008 verscheen ze in een foto verspreid door Harper’s Bazaar verkleed als Evita. Ze was twee jaren getrouwd met gitarist en vocalist Isaiah Silva. (Foto: IMDb.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname