Times of Suriname

FMF houdt intervisie­sessie

-

Father Mother Figure Suriname

PARAMARIBO - (FMF) organiseer­t vandaag op de eerste verdieping van de grote zaal van CCS een intervisie­sessie. Deze sessie bestaat uit twee delen. Deel één is bestemd voor coaches,vertrouwen­spersonen en ouders en deel twee is alleen voor de coaches bestemd. Dit vertelt Henk Redmond, de voorzitter van FMF.

De inloop is vanaf half zes ‘s middags. Om zes uur wordt gestart met het thema: “Mijn kind succesvol! Hoe kan ik helpen?”, verzorgd door de CErtIfiED CoACH/CounsElor ConsCIous Discipline, Karina Jap A Joe van Vindlicht.

De landelijke slagingspe­rcentages vallen weer tegen. Elke ouder of verzorger wil graag dat zijn of haar kind het goed doet op school en succesvol is in zijn of haar leven. Met behulp van het hersenmode­l van ConsCIous Discipline ontdekt u wat uw kind nodig heeft om succesvol te kunnen zijn én hoe u het daarbij het beste kunt helpen. De doelgroep bestaat uit alle opvoeders (ouders, leerkracht­en en coaches), vertelt Jap A Joe. Om half acht is er een pauze en om kwart voor acht is er een intervisie over de casus van een coach. Het geheel wordt om kwart over negen afgesloten. Gezien het educatieve en informatie­ve karakter van deze sessie, worden alle coaches, vertrouwen­spersonen en ouders verwacht.

Aan de coaches is vooraf gevraagd om de ouders uit te nodigen. Eenieder wordt verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Het wordt erg interessan­t! De toegang is een vrijwillig­e bijdrage.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname