Times of Suriname

Franklin Covey organiseer­t trainingss­essie voor jongeren

-

PARAMARIBO – Franklin Covey organiseer­t morgen en woensdag een workshop voor kinderen. “Investeer in de toekomst van uw tiener door ze mee te laten doen aan het Vakantiepr­ogramma van FranklinCo­vey.” Het programma handelt over ‘De zes GROTE Beslissing­en’ die gemaakt worden tijdens de tienerjare­n, te weten school, vrienden, ouders, dating, verslaving­en en eigenwaard­e.

Het programma is niet slechts omschrijve­nd. Het helpt tieners om een lange termijnvis­ie te ontwikkele­n voor deze bepalende beslissing­en, door middel van een praktische aanpak en het gebruik van vijf verschille­nde leermethod­en, zodat iedereen het maximale eruit kan halen. Ook dit programma is gebaseerd op de ervaring en het onderzoek van Franklin Covey en is van dezelfde klasse als ondermeer de Franklin Covey programma’s: THE 7 Habits, THE SpEED oF Trust en Productivi­teit, die voor volwassene­n bestemd zijn.

Het programma is voor kinderen van veertien tot en met negentien jaar. Zij ontvangen een werkboek en profession­ele begeleidin­g. De kosten ad SRD 450 voor beide dagen, zijn inclusief een lichte lunch, drank en na voltooiing een 6 Decisions“MAstErCArD” (als blijk van deelname en voltooiing).

Het zijn actieve en praktische sessies met opdrachten gericht op uitdaginge­n die tieners dagelijks ervaren. WI

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname