Times of Suriname

Liverpool aast op Oxlade-Chamberlai­n

-

VOETBAL - Alex OxladeCham­berlain heeft naar verluidt al een aantal contractaa­nbiedingen van Arsenal naast zich neergelegd en the Gunners zijn inmiddels zo ver dat ze bereid zijn om de Engelsman deze zomer te verkopen, in plaats van hem volgend jaar gratis de deur uit te zien lopen. Aan belangstel­ling heeft de middenveld­er overigens geen gebrek, aangezien na Chelsea ook Liverpool concreet lijkt te worden.

Onder meer de Daily Mirror meldt zaterdagoc­htend namelijk dat the Reds zich spoedig met een bod in het Emirates Stadium gaan melden. Hoeveel de club van Jürgen Klopp precies moet gaan betalen voor OxladeCham­berlain is nog niet bekend, maar dat het zal gaan om een aardige som is zeker. Chelsea is namelijk ook nog in de running en the Blues hebben er vertrouwen in dat Arsenal genoegen gaat nemen met bijna 38 miljoen euro. De twee Londense clubs onderhoude­n onderling een goede relatie, terwijl die tussen Arsenal en Liverpool enigszins vertroebel­d is geraakt nadat the Gunners er jaren geleden niet in slaagden om Luis Suárez over te nemen. Toch geloven OxladeCham­berlains ploeggenot­en dat de kans groter is dat de middenveld­er naar Anfield trekt.

Arsene Wènger liet in een eerder stadium nog weten dat hij niet dacht dat OxladeCham­berlain wil vertrekken bij Arsenal, maar hier lijkt in de afgelopen week veranderin­g in te zijn gekomen. De Engels internatio­nal heeft zijn manager naar verluidt in een persoonlij­k gesprek laten weten dat hij denkt dat het beter is voor zijn carrière en ontwikkeli­ng als hij nu vertrekt bij Arsenal. Het jeugdexpon­ent van Southampto­n kon overigens 195 duizend euro per week gaan verdienen als hij het laatste nieuwe contractvo­orstel van zijn club had geacceptee­rd. (VZ)

 ??  ?? Alex Oxlade-Chamberlai­n heeft zijn contract bij Arsenal nog niet verlengd en Liverpool zou de aanvaller graag willen aantrekken. (Foto: Nusport)
Alex Oxlade-Chamberlai­n heeft zijn contract bij Arsenal nog niet verlengd en Liverpool zou de aanvaller graag willen aantrekken. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname