Times of Suriname

All Stars haalt uit naar Giants

-

ZAALVOETBA­L - All Stars heeft flink uitgehaald naar Giants in de eersteklas­secompetit­ie van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Het wist na een ruststand van 4-1, uiteindeli­jk met 8-3 te winnen. All Stars staat momenteel op de derde plek met achttien punten uit tien duels, terwijl de verliezer de zesde plek bezet met negen punten.

All Stars was in dit duel favoriet voor de overwinnin­g en begon ook heel goed. In de negende minuut zorgde Steffen van Zoolingen voor de 1-0, maar Giants wist tegen de verhouding­en in binnen twee minuten de gelijkmake­r te vinden via Enrico Artist: 1-1. Deze score bleef niet lang op het scorebord staan, want in de zestiende minuut schoot Levi Kwakoe de 2-1 binnen en drie minuten later was Van Zoolingen verantwoor­delijk voor de 3-1. Voor rust maakte Kwakoe zelfs de 4-1 en hierdoor ging All Stars met een comfortabe­le voorsprong de rust in.

In de tweede helft probeerde Giants terug te komen in het spel en in de 27ste minuut verkleinde Anthony Darson de achterstan­d naar twee doelpunten: 4-2. Maar dit kon de tegenstand­er niet afstoppen van scoren. In de 31ste minuut maakte Selassie Zandveld de 5-2 en even later tekende Navarro van Kallen voor de 5-3. Verder dan deze drie treffers kwam Giants niet. Voor het einde scoorden Kwakoe, Zandveld en Anthony Blijd elk nog een keer, waardoor All Stars met 8-3 won.