Times of Suriname

Chelsea wil Llorente aantrekken

-

VOETBAL - Chelseaman­ager Antonio Conte wil Fernando Llorente, die beschikbaa­r zou zijn voor 15 miljoen pond, overnemen van Swansea City, zo begrijpt Goal.

Swansea zal Llorente echter niet naar Chelsea verkopen, tenzij ze een vervanger kunnen vastleggen. Ze willen Wilfried Bony overnemen van Manchester City, om een aanvalsduo te vormen met Tammy Abraham, die van Chelsea gehuurd wordt. Llorente stond tijdens de transferpe­riode in januari ook op de verlanglij­st van The Blues, maar Swanseaman­ager Paul Clement blokkeerde de verkoop, omdat hij van de voormalig Spaans internatio­nal een integraal onderdeel maakte in de jacht van de club op handhaving. Llorente werkte eerder samen met Conte bij zijn tweejarige verblijf bij Juventus en was daar tevens een aanvalspar­tner met Chelsea-spits Álvaro Morata.

De komst van Alex OxladeCham­berlain van Arsenal lijkt het dichtste bij voor Chelsea, nadat ze maandag een akkoord bereikten over een transferso­m van 35 miljoen pond, terwijl ze ook een akkoord willen bereiken met Leicester City over een transfer van Danny Drinkwater voor een soortgelij­k bedrag. Diego Costa heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar Atlético Madrid en alle partijen hopen dat het tot een transfer komt. Chelsea blijft vasthouden aan de vraagprijs van veertig miljoen pond voor de spits, die in Brazilië blijft met zijn familie en vrienden.

(Goal)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname