Times of Suriname

Sudhar verslaat De Rest

-

VOETBAL - Sudhar heeft De Rest in de U-15-competitie van de Surinaamse Voetbal Bond verslagen met 5-3, na een ruststand van 3-1.

Sudhar speelde een sterke eerste helft en nam in de tiende minuut de leiding via Arjuna Randjietsi­ngh: 1-0. De Rest knokte zich terug en kwam in de 26ste minuut op gelijke hoogte door een treffer van Ballano Batista: 1-1. Ondanks het tegendoelp­unt waren de jongens van Sudhar niet gedemotive­erd en gingen op zoek naar de volgende treffer, die in de 38ste minuut kwam op naam van Arjuna Randjietsi­ngh. Twee minuten later was Siddharth Randjietsi­ngh verantwoor­delijk voor de 3-1. Met deze stand gingen de teams rusten. Sudhar begon, net als in de eerste helft, ook heel goed aan de tweede helft en liep verder uit. In de 52ste minuut maakte Andy Anandbahad­oer de 4-1 en drie minuten later zorgde Aniesh Kewaldar zelfs voor de 5-1. Enkele minuten later werd Sudhar gereduceer­d naar tien spelers, toen Renaldo Lisse zijn tweede gele kaart kreeg, dus rood. Sudhar probeerde de wedstrijd uit te spelen, maar De Rest zag de kans om terug in het spel te komen. In de 66ste minuut zorgde Stevano Aniepa voor de 5-2 en in de 77ste minuut maakte hij ook de 5-3. De Rest was terug in het spel en probeerde minimaal een punt uit dit duel te halen, maar Sudhar verdedigde zijn voorsprong goed en won dit duel met 5-3.