Times of Suriname

Milan jammert

-

VOETBAL - De naam van Pierre-Emerick Aubameyang werd nagenoeg de gehele zomer gelinkt aan AC Milan, maar het kwam uiteindeli­jk niet van een transfer, omdat Borussia Dortmund weigerde mee te werken aan een vertrek van zijn aanvalslei­der. Aubameyang had zijn zinnen zelf wel degelijk gezet op een overgang naar San Siro, zo claimt Massimilia­no Mirabelli.

De sportief directeur van Milan schoof donderdag na het sluiten van de transferpe­riode aan bij een live interview dat werd uitgezonde­n op internet. “Hij is een geweldige speler. Hij wilde graag naar Milan komen, maar Dortmund wilde hem niet laten gaan”, vertelde hij over de 28-jarige spits, die aan het begin van zijn loopbaan al eens onder contract stond bij Milan. “Sommige huwelijken vinden om een of andere reden nou eenmaal niet plaats.” Milan verwelkomd­e deze zomer uiteindeli­jk elf aanwinsten, ter waarde van bijna 200 miljoen euro. “Ik lees dat mensen zeggen dat we nog een buitenspel­er en een middenveld­er missen, maar ik hoop dat dat dan de enige twee posities zijn die nog onvoldoend­e zijn bezet”, vervolgde Mirabelli. “We denken dat we een goede zomer achter de rug hebben, want het is niet eenvoudig om elf versterkin­gen binnen te halen.”

Ofschoon de transferwi­ndow pas ten einde is gekomen, lijken de supporters van Milan alvast met hoge verwachtin­gen uit te mogen kijken naar de volgende transferpe­riode, begin volgend jaar. “De selectie heeft een renovatie moeten ondergaan, dus het is dan niet eenvoudig om te veel nieuwe namen binnen te halen. Januari is echter niet ver weg meer, we zijn al gereed.” (VZ)

 ??  ?? AC Milan jammert dat het Pierre-Emerick Aubameyang niet kon binnenhale­n. (Foto: VZ)
AC Milan jammert dat het Pierre-Emerick Aubameyang niet kon binnenhale­n. (Foto: VZ)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname