Times of Suriname

McMahon geschorst

-

WWE - Smackdown Live Commission­er Shane McMahon is door WWE geschorst voor een onbepaalde tijd. Hij had dinsdag tijdens Smackdown Live Kevin Owens aangevalle­n, waardoor WWE overging om hem te schorsen. General manager Daniel Bryan van Smackdown Live heeft dit bekend gemaakt.

Owens die heel ontevreden is over zijn situatie, ging de ring in en eiste de trui van de scheidsrec­hter. McMahon kwam de ring binnen en zei dat het niet zal gebeuren. Vier weken geleden was hij de scheidsrec­hter in de wedstrijd tussen Owens en AJ Styles voor de United States kampioensc­hap. Owens verloor de wedstrijd en gaf McMahon de schuld dat hij zijn werk als scheidsrec­hter niet goed had gedaan. Bryan gaf Owens drie weken geleden de mogelijkhe­id om zijn eigen scheidsrec­hter te kiezen voor de United States kampioensc­hap tegen AJ Styles. Owens vroeg iedereen en kwam bij Baron Corbin, die inging om het aanbod.

In de wedstrijd tegen AJ Styles was Corbin duidelijk aan de kant van Owens. Hij deed van alles om Owens kampioen te maken, maar toen rende McMahon naar de ring, sloeg Corbin en trok de scheidsrec­hters trui aan. Owens was niet tevreden hiermee, want AJ Styles pakte de overwinnin­g. Hij bedreigde om Smackdown Live te maken tot de Kevin Owens show. Twee weken geleden kwam hij naar de ring en trok de scheidsrec­hterstrui aan in de wedstrijd tussen Aiden English en Sami Zyan. Owens was duidelijk uit op een missie en gaf Zyan een pop-up powerbomb en English pakte de overwinnin­g.

Afgelopen dinsdag wilde hij hetzelfde doen in de wedstrijd tussen Carmela en Natalya, maar McMahon voorkwam dit. Owens gaf aan dat Smackdown Live heel slecht is en dat Monday Nigth Raw veel beter is. McMahon zei hierop dat men hier om het kampioensc­hap strijdt en niet als Monday Nigth Raw wordt gegeven; netals hoe Triple H hem de Universal kampioensc­hap in zijn handen had gegeven. Op de RAW-aflevering

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname