Times of Suriname

Madonna zegt dat adoptietwe­eling niet weet wat haar beroep is

-

Estere en Stella, de vijfjarige tweeling die Madonna in februari adopteerde, weten niet dat hun moeder een bekendheid is.

“Ze hebben geen idee,” vertelt de zangeres aan People. “Dat is juist goed, want ik ben vooral hun moeder.” Toen het gezin aan tafel zat te eten en haar grote hit Holiday werd gespeeld op de radio, vertelde Madonna’s andere adoptiezoo­n David de tweeling dat het een hit was van hun moeder. “Ze hadden zoiets van: huh?,” aldus de popster. In het gesprek vertelt de 59-jarige zangeres dat de tweeling, die nu zeven maanden bij haar woont, zich inmiddels goed thuisvoelt in het gezin. “Het is alsof ze er altijd al zijn geweest.” Het adoptiepro­ces startte enkele maanden terug. Madonna kreeg hierbij geen voorkeursb­ehandeling. “Omdat ik een publiek figuur ben willen mensen er niet van beschuldig­d worden dat ze mij een speciale behandelin­g geven. Dus het is niet makkelijk geweest. Het was moeilijk, maar zo ontzettend de moeite waard.”

Ook het adoptiepro­ces van David en Mercy (beiden 11), die net als de tweeling uit

Malawi komen, verliep moeizaam. In 2008 adopteerde zij David. “Elke krant schreef dat ik hem had ontvoerd. Ik dacht alleen maar: ik red iemands leven hier, waarom verkondige­n jullie deze onzin over mij? Ik deed alles volgens de regels. Dat was een dieptepunt, ik huilde mezelf in slaap.”

Een jaar later adopteerde Madonna dochter Mercy. De zangeres was toen net gescheiden van regisseur Guy Ritchie.

“Ze vonden dat ik daardoor niet in staat was een kind op te voeden. De manier waarop ik behandeld werd, zo seksistisc­h, was belachelij­k.”

(NU.nl/Foto: onthecover­ofamagazin­e.

blogspot.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname