Times of Suriname

Aishwarya Rai Bachchan in nieuwe film SLB?

-

Bollywood regisseur

Sanjay Leela Bhansali legt nu de laatste hand aan zijn film Padmavati. En daarnaast is hij alvast bezig met de voorbereid­ingen, waaronder de casting, voor zijn volgende film getiteld

Sanjay had Priyanka Chopra benaderd voor de hoofdrol in de film, Lee Charles, die in verschille­nde Hollywood films heeft gespeeld zoals: Brotherhoo­d, Dracula

Untold, Final Score en Accident Man, zegt dat hij het een eer vindt om met Karan Singh Grover te werken. Charles deelde een foto van zichzelf met Karan met een neusring .

“Het was een eer om de laatste paar dagen met Karan Singh Grover te werken. maar zij heeft het aanbod geweigerd. Nu hoopt Sanjay een andere favoriet van hem te vastleggen voor deze film. En het gaat om niemand minder dan Aishwarya Rai Bachchan. Zij zal de rol van Amrita Pritam op zich nemen, de vrouw van de dichter Sahir Ludhianvi. De rol van Sahir wordt gespeeld Eén van de aardigste en grappigste acteurs waarmee ik het voorrecht had om mee te werken... en onze scene was ook heel goed. Nogmaals bedankt en succes met de rest van de opnames,” schreef Charles, die ook een kick-box kampioen is.

Karan antwoordde hierop door te schrijven: “Het gevoel is wederzijds! Ik ben blij dat we samen hebben kunnen werken, me broer door Abhishek Bachchan. Als Aishwarya besluit om de film te tekenen dan wordt de wens van vele fans om het echtpaar opnieuw samen op het witte doek te zien alsnog vervuld. Lee Charles. Ik mis je schattig roze gezicht ! Tot gauw!” Karan heeft het deze dagen druk met de opnames van zijn volgend thriller Firrkie.

In de film die geregissee­rd wordt door Ankoosh Bhatt, hebben Jackie Shroff, Kay Kay Menon, Neil Nitin Mukesh en Sandeepa Dhar ook een rol. (Times of India/ Foto: Twitter)

 ??  ?? Gustaakhiy­aan.
(Bollywood.nl/Foto: Taddlr)
PinkVilla:
(Biz Asia/Foto: GREAT LIFE ZONE)
Gustaakhiy­aan. (Bollywood.nl/Foto: Taddlr) PinkVilla: (Biz Asia/Foto: GREAT LIFE ZONE)
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname