Times of Suriname

Kismet geeft ruime voorsprong uit handen

-

ZAALVOETBA­L - Kismet heeft een ruime voorsprong uit handen gegeven tegen Kabel Boyz 2 in de eerste klasse van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Kismet stond bij de rust met 3-1 voor, maar in de tweede helft kwam de tegenstand­er sterk terug en forceerde een 6-4 zege. De verliezer blijft steken op de vierde plek met zeventien punten uit dertien wedstrijde­n, terwijl de winnaar nu dertien punten heeft en weer terug is in de race voor een plek in de play-offs. Kismet begon uitstekend aan de wedstrijd en kwam al in de derde minuut op een 1-0 voorsprong door een treffer van Bryan Sadhoe. Kabel Boyz 2 reageerde snel en drie minuten later schoot Rewie Manglie de 1-1 binnen. Kismet bleef in deze fase de bovenligge­nde partij en het duurde niet lang, voordat het wederom op voorsprong kwam. In de zevende minuut zorgde Romario Veldkamp voor de 2-1 en vlak voor rust maakte Vikash Ramcharan de 3-1.

Kabel Boyz 2 was niet te stoppen in de tweede helft. In de 32ste minuut was Daninio Gill verantwoor­delijk voor de 3-2 en een minuut later zorgde Abraham Graves voor de gelijkmake­r: 3-3. Kismet kwam even terug in het spel, want in de 37ste minuut schoot Jamal Pocorni de 4-3 binnen. Kabel Boyz 2 raakte niet gedemotive­erd van deze treffer en ging opzoek naar de gelijkmake­r. Deze kwam in de 39ste minuut via Shanielh Dhanai: 4-4. Deze score bleef lang op het scorebord staan en pas in de laatste drie minuten kwam er veranderin­g in. In de 47ste minuut bracht Graves zijn team voor het eerst in dit duel op voorsprong: 5-4 en even later vond hij nog eens het net. Hierdoor won Kabel Boyz 2 dit duel met 6-4.

Rafael Nadal is momenteel de nummer een van de wereld. (Foto: Nusport)