Times of Suriname

Bale ligt onder vuur bij Real Madrid

-

VOETBAL - Gareth Bale heeft vele successen geboekt met Real Madrid, zoals het drie keer winnen van de Champions League. Momenteel ligt de Welshman echter onder vuur in de Spaanse hoofdstad, omdat zijn prestaties op het veld te wensen overlaten. De geruchten over een mogelijke zomerse overstap naar Manchester United zwengelen aan, maar de aanvaller blijft rustig onder alle commotie. Volgens enkele Spaanse media zou Bale akkefietje­s hebben gehad met teamgenote­n Isco en Marco Asensio, maar de recordaank­oop van de club trekt zich niets aan van alle verhalen. “Niets van dat alles stoort me. Het zijn allemaal maar verhalen en meningen. Ze moeten de kranten gewoon verkopen en moeten iets schrijven”, aldus Bale in gesprek met El Pais.

“Ik ben gewend dat mensen zowel goede als slechte dingen schrijven. Het boeit mij niet zoveel. Ik hoop dat het beste in mijn carrière nog moet komen. Ja, ik heb veel geweldige momenten meegemaakt, maar ook mindere”, aldus Bale, die het afgelopen jaar kampte met veel blessurele­ed. “Aan de ene kant is het makkelijk om te zeggen dat ik vorig seizoen meer rust had moeten nemen.”

“Maar wanneer je drie maanden geblesseer­d bent en je ziet je teamgenote­n spelen, dan wil je echt terugkomen en dat is wat ik gedaan heb”, vervolgt de internatio­nal van Wales. “Ik moest veel pijnstille­rs innemen om te kunnen spelen. En inderdaad, nu denk ik dat meer tijd had moeten nemen om te herstellen, zodat ik veel beter had kunnen spelen. Als ik het over had kunnen doen, had ik meer hersteltij­d genomen.” (VZ)

 ??  ?? Gareth Bale ligt momenteel onder vuur bij Real Madrid, omdat zijn prestaties op het veld te wensen overlaten. De geruchten over een mogelijke zomerse overstap naar Manchester United zwengelen aan, maar de aanvaller blijft rustig onder alle...
Gareth Bale ligt momenteel onder vuur bij Real Madrid, omdat zijn prestaties op het veld te wensen overlaten. De geruchten over een mogelijke zomerse overstap naar Manchester United zwengelen aan, maar de aanvaller blijft rustig onder alle...

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname