Times of Suriname

Juventus mist sterkhoude­rs tegen Barcelona

-

VOETBAL - Juventus kan dinsdag in zijn openingswe­dstrijd in groep D van de Champions League niet rekenen op verschille­nde sterkhoude­rs. Zo geraken Mario Mandzukic, Sami Khedira, Benedikt Höwedes en Giorgio Chiellini niet speelklaar voor de verplaatsi­ng naar Barcelona. Juventus bereikte vorig jaar nog de Champions Leaguefina­le, die de Italiaanse kampioen met 4-1 verloor van Real Madrid. Op weg naar de eindstrijd schakelde ‘Juve’ toen Barcelona uit in de kwartfinal­es. In Turijn won de formatie van trainer Massimilia­no Allegri toen met 3-0, terwijl in Camp Nou de return in een 0-0 gelijkspel eindigde.

Juventus is in Italië uitstekend begonnen aan de Serie A en heeft negen punten uit drie duels. Ook Barcelona is goed begonnen in La Liga. Het team van trainer Ernesto Valverde won zaterdag de Catalaanse derby tegen Espanyol met 5-0, dankzij een sterk optreden van Lionel Messi, die goed was voor een hattrick. De Catalanen hebben momenteel negen punten uit drie duels in de Spaanse competitie. Barcelona zal dit seizoen proberen de Champions League te winnen en de suprematie van aartsrivaa­l Real Madrid, dat drie keer de Champions League heeft gewonnen in de laatste vier seizoenen, een einde te brengen in Europa.

In de andere match in groep D neemt Olympiakos het in eigen huis op tegen Sporting Lissabon. (VZ)

 ??  ?? Liverpool is van plan om in beroep te gaan tegen de schorsing van Sadio Mané. De Senegalees kreeg zaterdagmi­ddag tegen Manchester City de rode kaart, nadat hij doelman Ederson al dan niet bewust neerhaalde met een karatetrap. (Foto: De Telegraaf)
Liverpool is van plan om in beroep te gaan tegen de schorsing van Sadio Mané. De Senegalees kreeg zaterdagmi­ddag tegen Manchester City de rode kaart, nadat hij doelman Ederson al dan niet bewust neerhaalde met een karatetrap. (Foto: De Telegraaf)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname