Times of Suriname

Koptelefoo­ns onder de loep

-

Koptelefoo­ns zijn er tegenwoord­ig in overvloed. Reeds werden drie nieuwe modellen onder de loep genomen, die ieder op een totaal ander publiek mikt. Van de audiofiel tot de gamer tot de gewone consument. slanker geworden waardoor het een breder publiek zal aanspreken. De accu gaat 22 uur mee. Mocht deze leeg zijn, dan kun je na 5 minuten laden alweer 90 minuten van de koptelefoo­n gebruikmak­en. De Teufel Cage is niet zomaar een koptelefoo­n. Hij is speciaal gericht op gaming. Met de meegelever­de usb-kabel sluit je het aan op de pc of PlayStatio­n 4 en er is een audiokabel voor de Xbox One of Nintendo Switch. Eveneens in de doos is een microfoon te vinden die je in een van de poorten op de koptelefoo­n kunt steken. Handig om te communicer­en met andere spelers, maar je kunt er ook mee bellen. Even niet aan het gamen? De Cage is zeker geschikt voor het luisteren naar muziek of films.

De Teufel Cage is licht en zit comfortabe­l op het hoofd. Handig voor een flink potje gamen. Ondersteun­t een game surround sound? Dan wordt de geluidsinf­ormatie doorgestuu­rd naar de Cage zodat je beter kunt horen uit

Als je puur voor het beste geluid zou gaan, dan steekt de Meter Music OV-1 met kop en schouders boven de andere twee uit. Maar voor een pittig prijskaart­je van 329 euro heb je helaas geen draadloze koptelefoo­n. De Teufel Cage heeft dit ook niet, maar die richt zich ook op de gamer en doet dit heel goed. Wie een headset zoekt voor een goede speelervar­ing, moet zeker even deze koptelefoo­n bekijken. De Skullcandy Hesh 3 had voor 129,99 euro er iets luxer uit mogen zien, maar het geluid is prima en dat is toch het belangrijk­ste.

(De Telegraaf.nl/

Foto: Pinterest)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname