Times of Suriname

IPhone met OLED-scherm krijgt 12 megapixel-camera

-

De nieuwe iPhone met OLED-scherm krijgt aan de achterkant een 12 megapixelc­amera en aan de voorkant een 7 megapixel-camera.

Dat meldt 9to5Mac op basis van ontdekking­en van ontwikkela­ar Steven Troughton Smith. Smith baseert zijn bevindinge­n op het uitgelekte besturings­systeem iOS 11. De camera aan de achterkant van het toestel moet ondersteun­ing bieden voor het maken van 4K-video’s op 60 fps (beelden per seconden) en voor 1080p-video’s op 240 fps. De camera aan de voorkant kan video’s met een resolutie van 1080p maken op 30 fps. De telefoon krijgt verder 3 GB aan RAM-geheugen en een A11-processor. In de code van het besturings­systeem staat dat het toestel de naam iPhone X gaat dragen. De iPhone X wordt dinsdag gepresente­erd. Dit verwachten we van de iPhone 8 Dit verwachten we van de iPhone 8

Eerder bleek uit hetzelfde lek al dat de telefoon via Portrait Lighting DSLR-achtige foto’s kan maken. Daarnaast zijn er aanwijzing­en dat de smartphone ontgrendel­d wordt via Face ID, de gezichtshe­rkenning die waarschijn­lijk Touch ID moet gaan vervangen. De iPhone X zou geen thuisknop meer hebben, maar een scherm dat vrijwel de gehele voorkant van het vrijwel randloze scherm inneemt. Naar verwachtin­g worden vandaag ook de iPhone 8 en 8 Plus gepresente­erd. Dit zijn hernieuwde versies van de iPhone 7 en 7 Plus. De iPhone 8 Plus krijgt net als de iPhone X 3GB aan RAM-geheugen. (De Telegraaf.nl/Foto: www.

iphoned.nl)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname