Times of Suriname

Dc Ramai huldigt echtpaar voor diamanten huwelijk

-

WANICA – Het echtpaar Ponimin Satiman (77) en Sarinem Sodihardjo (75) van de Magentaweg vierde op 16 september zijn 60-jarig huwelijk. De echteliede­n hebben het heugelijk feit gisteren in familiever­band herdacht.

Dit huwelijk is tot stand gekomen door de wederzijds­e ouders. Zij woonden beiden aan de Nieuwweerg­evondenweg en waren goede vrienden. Toevallig gingen zij elke dag gras snijden voor hun koeien en zij werden verliefd op elkaar. Toen de wederzijds­e ouders dit ontdekten, besloten zij hen te laten trouwen. Sodihardjo werd gisteren 75 jaar. Het echtpaar vierde gisteren zijn diamanten huwelijk en de verjaardag van de vrouw samen. Districtsc­ommissaris Sarwankoem­ar Ramai is geweest om de felicitati­es namens president Desi Bouterse over te brengen aan het jubilerend echtpaar. Vervolgens overhandig­de hij een enveloppe met een geldsbedra­g, een bloemstuk en een certificaa­t aan het echtpaar. Het koppel was heel blij met de komst van de burgervade­r. Satiman heeft voor verschille­nde bedrijven gewerkt en ging in 1994 met pensioen van Suralco. Zij vrouw deed het huishouden en had de zorg over de kinderen. Als extra hulp voor de huishoudin­g verkocht zij eigen gebakken chips. Het echtpaar heeft drie zonen, drie dochters, twaalf kleinkinde­ren, zeven achterklei­nkinderen en een bet-overkleink­ind. Het koppel geniet nu van zijn pensioen en Algemene Oudedagsvo­orziening. Het echtpaar geeft aan dat het elkaar altijd heeft vertrouwd. Liefde en geduld voor elkaar is de sleutel tot een succesvol huwelijk.

AC

 ??  ?? Het echtpaar Ponimin Satiman (77) en Sarinem Sodihardjo (75) van de Magentaweg vierde zijn diamanten huwelijk op 16 september.
Het echtpaar Ponimin Satiman (77) en Sarinem Sodihardjo (75) van de Magentaweg vierde zijn diamanten huwelijk op 16 september.

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname