Times of Suriname

Rashford net zo goed als Dembélé en Mbappe

-

VOETBAL - Marcus Rashford bewees woensdagav­ond nog een keer zijn waarde voor Manchester United. De aanvaller scoorde twee keer in de bekerwedst­rijd tegen Burton Albion en gaf er ook nog een assist bij. Phil Neville genoot van het optreden van Rashford. De oud-middenveld­er vindt dat de negentienj­arige Engelsman te weinig credits krijgt, zo vertelde hij in de studio van Sky Sports: “Iedereen prijst Ousmane Dembélé en Kylian Mbappé, maar in ons land praat niemand over Rashford. Omdat hij Engels is, zeggen we slechts: ‘hij speelt aan de linkerflan­k en hij is oké’. Maar hij kan zich meten met Dembélé en Mbappé, die ook op de flank kunnen spelen.”

“Mensen zeggen dat Rashford per se in de punt moet spelen, maar Rashford kan overal spelen omdat hij goed genoeg is. Rashford is van hetzelfde kaliber als die andere gasten, die jongens van 100 tot 150 miljoen pond. Hij is even goed en wordt ieder seizoen beter. Hij brak door onder Louis van Gaal en zette de wereld in vuur en vlam en dit seizoen laat hij het ook zien, zelfs in de grote wedstrijde­n”, aldus Neville. “Rashford voegt nu doelpunten toe aan zijn spel en kan absoluut van wereldklas­se worden”, besluit de veertigjar­ige Neville, die in het seizoen 2013/14 nog de assistent-manager was op Old Trafford. Rashford maakte tegen Burton voor de vierde keer als speler van Man United twee doelpunten in één wedstrijd en die ‘dubbelslag­en’ maakte hij allemaal in verschille­nde competitie­s. Met Man United neemt hij het morgen op tegen Southampto­n.

(VZ)

 ??  ?? Marcus Rashford is net zo goed als Ousmane Dembélé en Kylian Mbappe, dit zegt Phil Neville, oud voetballer van Manchester United. (Foto: Nusport)
Marcus Rashford is net zo goed als Ousmane Dembélé en Kylian Mbappe, dit zegt Phil Neville, oud voetballer van Manchester United. (Foto: Nusport)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname