Times of Suriname

Mengao blijft winnen

-

ZAALVOETBA­L – Aan de overwinnin­gen reeks van Mengao komt maar geen einde in de hoofdklass­ecompetiti­e van de Surinaamse Zaalvoetba­lbond. Woensdag won het team van The Lions in de Anthony Nestysport­hal met 6-3. Mengao blijft op de eerste plaats met 42 punten en The Lions staat op de derde plaats met 30 punten.

Mengao begon de wedstrijd heel aanvallend en opende de score in de achtste minuut door een doelpunt van Vangellino Sastrodime­djo: 1-0. The Lions kwam terug en in de twaalfde minuut was het Romano Holtuin die de teams naast elkaar bracht: 1-1. The Lions verdedigde hierna heel goed en sloot alle openingen in de verdedigin­g. Toch lukte het Mengao om naar de kleedkamer­s te gaan met een voorsprong. Het was weer Sastromedj­o die het doelpunt maakte: 2-1.

The Lions begon de tweede helft veel beter dan Mengao. In de 24ste minuut trok Gillian Maatrijk de score gelijk, waarna Giovanny Waal voor de eerste keer The Lions op een voorsprong bracht: 3-2. Hierna begon The Lions heel goed te verdedigen en liet geen opening achterin. Echter ging dit ook met overtredin­gen, waardoor The Lions gauw in de gevarenzon­e kwam. Mengao trok profijt daaruit en binnen vijf minuten, scoorde het team vier keer. Leandro Damasceno (2x), Waldenir Moraes en Marcelo da Silva maakten de doelpunten, waardoor Mengao de drie punten binnenhaal­de.