Times of Suriname

Ook kinderen Liam en Noel Gallagher ruziën

-

De vete tussen Oasis-broers Liam en Noel Gallagher lijkt een familietra­ditie te worden. Liams zoon Gene (16) haalde op Twitter flink uit naar zijn 17-jarige nichtje, Noels dochter Anaïs.

In een reeks tweets, waarvan hij een flink deel later weer verwijderd­e, liet Gene onder meer weten dat hij het belachelij­k vindt dat Anaïs deze week mocht meelopen in een modeshow van Tommy Hilfiger. Hij zei tegen zijn nichtje dat ze eruit ziet als haar vader met een blonde pruik op en dat niemand naar haar om zou kijken als ze niet de dochter van Noel was.

De tiener, een zoon van voormalig All Saints-zangeres Nicole Appleton, sprak ook zijn afschuw uit over de vriendengr­oep van Anaïs, die bestaat uit veel andere kids van beroemde mensen. Het model is onder anderen bevriend met Rocco, de zoon van Madonna en Guy Ritchie en met Brooklyn Beckham, de oudste zoon van David en Victoria. Bij de show van Tommy Hilfiger waren ook Jude Laws zoon Rafferty, Daniel Day-Lewis’ zoon Gabriel-Kane en het zusje van Suki Waterhouse, Maddi, aanwezig.

“Nooit zal ik onderdeel zijn van zo’n door sterrendom gedreven clubje van jonge snobs onder elkaar,” zwoer Gene. De tiener nam zichzelf overigens onlangs ook op de hak op social media. “Ik lachte kids van sterren die los gingen op Twitter altijd hard uit. En nu ben ik er zelf één”, schreef hij eerder deze week.

 ??  ??
 ??  ??
 ??  ?? (De Telegraaf/Foto: GotCeleb.com)
(De Telegraaf/Foto: GotCeleb.com)

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname