Times of Suriname

Kevin Hart organiseer­t babyshower na schandaal

-

Kevin Hart en zijn zwangere vrouw Eniko Parrish zetten het hele seksschand­aal van de komiek opzij om een extravagan­te babyshower ter waarde van bijna een ton te organisere­n. Dat schrijft TMZ. De babyshower, die op 1 oktober zal plaatsvind­en in Calamigos Beach Club in Malibu, heeft als thema

The Lion King. De locatie wordt aangekleed met veel luipaardpr­int en grote foto’s van Afrikaanse dieren. Tevens wordt er een Hart-familiefot­o gepresente­erd.

In de bijgelegen ‘Experience Bar’ kunnen gasten exotische gerechten proeven, zich verkleden in diverse kostuums en uiteenlope­nde prijzen winnen. Op de achtergron­d zal The Lion King-muziek spelen en volgens TMZ zou er zelfs een echte chimpansee in luier aanwezig zijn. Dit hele spektakel kost het stel een kleine 117,855 Amerikaans­e dollars, wat neerkomt op zo’n 100.000 euro. Kevin kwam deze week groot in het nieuws nadat hij openlijk toegaf een slippertje te hebben begaan met een andere vrouw. Er zouden beelden circuleren van het overspel waarmee Hart werd gechanteer­d. Om de afperser buitenspel te zetten, biechtte hij zijn misstap publiekeli­jk op met onder anderen een filmpje op Instagram.

Volgens E! zou Eniko de verontschu­ldigingen van haar echtgenoot hebben aanvaard. (De Telegraaf/

Foto: BellaNaija.com)

 ??  ??
 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname