Times of Suriname

Barun Sobti mocht niet op social media tijdens

-

Na op verschille­nde filmfestiv­als in de wereld te zijn verschenen, is de film Tu Hai Mera Sunday die door Milind Dhaimade geregissee­rd is, klaar om de volgende maand op het grote doek te verschijne­n. De twee acteurs in de film Shahana Goswami en Barun Sobti, worden door veel fans op social media gevolgd. Dit was één van de redenen dat het productie huis hen heeft gevraagd om tijdens de filmopname­s niet op social media te gaan. Het was een strenge regel dat er geen foto’s of andere zaken die relevant zijn voor de lokatie opnames op social media werden geplaatst.

Tijdens een incident liep het helemaal uit de hand en konden de horde fans niet onder controle worden gehouden, waardoor er die dag niet verder gefilmd kon worden. Het probleem was dat de film op verschille­nde buitenloca­ties in Mumbai is opgenomen en het was dus een logistieke nachtmerri­e om het publiek in bedwang te houden. De reden waarom ze niets op social media mochten plaatsen was, dat er geen informatie mocht worden uitgelekt over de locatie van de filmploeg.

Een bron vertelt: “Terwijl we op een dag bezig waren met de opnames op de skywalk brug in Vile parle, verzamelde­n zich fans van Barun waardoor de opnames bemoeilijk­t werden, omdat het grootste deel van de film op openbare plaatsen is opgenomen. Dus vonden de filmmakers het best om het schema op tijd af te ronden, zodat de acteurs niets over de filmlocati­e op social media konden plaatsen.”

(Biz Asia/Foto: Social News XYZ)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname