Times of Suriname

Sanjay Leela Bhansali: “Ik ben blij om het verhaal van tE vErfiLMEN”

-

De eerste beelden van

zijn gisteren uitgekomen, en het is heel populair op internet. Deepika Padukone, die een persoon is van schoonheid en elegantie, presenteer­t de godin Rani Padmini heel goed. Filmmaker Sanjay Leela Bhansali gelooft dat het goed was om zijn visie op deze gunstige dag van Devi Sthapna met andere woorden, de eerste dag van Navratri, voor te brengen. Bhansali reageerde hierop door te zeggen: “Ik ben blij om een film van het verhaal over

te maken. Het was voor ons een gepaste datum om de eerste beelden van de film te lanceren en om deze gunstige dag te vieren.”

Bhansali is bekend om zijn aparte films door zijn kostuumkeu­ze en de pracht op de set. Sinds Rani Padmini is bekend om haar schoonheid, de film-maker heeft een grondig onderzoek gedaan omtrent haar uiterlijk.

Een bron vertelt: “We hebben een grondig onderzoek gedaan op Rani Padmini — van het soort kleding die ze aantrok tot haar make-up. Vrouwen van toen gebruikten natuurlijk­e producten om hun schoonheid te benadrukke­n. Bhansali wist zeker dat hij de echtheid wilde vasthouden. Dus Deepika heeft heel weinig make-up gebruikt voor haar rol. Het zou een halfuur duren voordat ze klaar was.” Ondanks dat ze de koningin van Mewar is, zijn Padmini’s kleren beïnvloed door de Singalese stijl. “Doordat Padmini origineel uit Sri Lanka komt, is haar kleding erg Singalees.” Viacom18 Motion Pictures en Bhansali Production­s presentere­n Padmavati en de regie en muziek komen van Bhansali. De film komt op 1 december uit. (Biz Asia/Foto: Mazale.com)

 ??  ??

Newspapers in Dutch

Newspapers from Suriname